Luchthaven Deurne gelooft in toekomst…

De luchthaven Deurne sloot de maand mei 2020 af met 1.236 passagiers. Dit is 95,6% minder dan mei 2019 dan waren er 27.817 passagiers luchthaven van Antwerpen. De immer optimistische krant Het Laatste Nieuws meent dat “doordat ze (luchthaven n.v.d.r.) relatief klein is, kunnen de social distancing-maatregelen veel gemakkelijker gehandhaafd worden.” Als dat geen goed nieuws is…

Dat is de schuld natuurlijk van de “coronacrisis“. De frut meent te weten dat “de luchthaven zich voor bereidt op de heropstart met een interne werkgroep, in samenwerking met de kabinetten van Mobiliteit, zowel op Vlaams als federaal niveau.” En: “Ook in Antwerpen bereidt een interne werkgroep zich voor op een mogelijke heropstart van de lijndiensten tijdens de zomer.”

Gedaan met de rust voor omwonenden, gedaan met een beter klimaat. De luchtvaartmaffia laat het niet aan z’n hart komen…