Met privéjet van Deurne naar New York? Géén probleem…

Op de luchthaven van Deurne kan je vanaf nu een luxe-privéjet huren. En dat mag wat kosten… Je kan er rechtstreeks naar om het even welke bestemming mee vliegen. Voor een retourtje New York betaal je wel zo’n 90.000 euro. Een beetje veel als je het ons vraagt…

Het Laatste Nieuws van 4 november 2018: “De Falcon 900 LX is het nieuwe paradepaardje van verhuurbedrijf Global Aviation in Deurne. Het toestel kan non-stop 8.800 kilometer vliegen, heeft drie motoren en kost nieuw zo’n 32 miljoen euro. Er is plaats voor veertien passagiers.

De eerste boekingen lopen al volop binnen. Niet alleen uit ons land, maar ook uit Zwitserland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.”

En dat allemaal met subsidies van de gewone man, lees belastingbetaler…

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.