TUI fly lanceert nieuwe vliegroutes, Barcelona wordt afgeschaft

TUI fly opent volgende zomer nieuwe bestemmingen vanuit België. Daarnaast zou op meerdere lijndiensten de frequentie worden verhoogd. TUI fly opent vanuit Deurne routes naar Enfidha, Tanger en Lublin. De laatste twee bestemmingen worden aangevlogen vanwege de grote Marokkaanse en Poolse gemeenschap in Antwerpen.

Het Nieuwsblad van 31 oktober 2018: “(…) “De nieuwe lijnen naar Tanger en Lublin zijn een antwoord op de vraag van de Marokkaanse respectievelijk Poolse gemeenschap in België”, meldt TUI fly woensdag. “Door de grote vraag van het Belgische publiek wordt ook vanuit Antwerpen een vlucht ingelegd naar Enfidha in Tunesië.”

Op de populaire bestemmingen Alicante en Málaga worden extra vluchtdagen ingelast. Ze hebben nu vijf vertrekdagen per week.

“Door het overaanbod in België wordt de lijn naar Barcelona afgeschaft”, aldus TUI fly. (sic)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.