Ook forse vertragingen op luchthaven Deurne…

De technische problemen bij de verkeersleiding van Belgocontrol hebben ook de het vliegveld van Deurne parten gespeeld. Een viertal avondvluchten is met aanzienlijke vertraging in Deurne opgestegen.

Het Laatste Nieuws van 20 juli 2018: “De passagiers van de vluchten naar München (Duitsland), Toulon (Frankrijk) en Zürich (Zwitserland) moesten circa 1.40 à 1.45 uur geduld oefenen voor hun toestel kon vertrekken. Omstreeks 21 uur was de vlucht naar London City – voorzien om 17.45 uur – nog steeds niet opgestegen.

Het hele Belgische luchtruim werd gisternamiddag voor anderhalf uur gesloten. Dat leidde tot heel wat geschrapte en afgeleide vluchten. Vandaag zou alles weer normaal moeten verlopen op Antwerp Airport.”

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.