VLM start 3 nieuwe lijnen op…

De aanloopsteun voor nieuwe luchtvaartroutes is aanzienlijk, zo moet VLM Airlines gedacht hebben. Niet minder dan drie nieuwe lijnen, daar zit wel wat subsidie in… Luchtvaartnieuws van maandag 4 juni 2018: “De regionale luchtvaartmaatschappij vliegt vanuit Antwerpen driemaal per week richting Aberdeen, terwijl de Duitse bestemmingen Keulen/Bonn en Rostock vijf dagen per week worden aangevlogen.

De vluchten naar het Schotse Aberdeen worden op maandag, woensdag en vrijdag uitgevoerd. Op woensdag en vrijdag maakt de Fokker 50 op de terugweg een tussenstop in Birmingham.

Keulen/Bonn en Rostock worden in combinatie met elkaar aangevlogen: van Antwerpen via Keulen/Bonn naar Rostock en dezelfde route in omgekeerde volgorde terug. De vluchten vinden niet plaats op woensdag en vrijdag. (…)

Alle vluchten worden uitgevoerd met een Fokker 50, waarvan VLM er momenteel zes bezit. Overige bestemmingen van VLM zijn Birmingham, London City Airport, Maribor, München en Zürich. Per oktober wordt daar nog Manchester aan toegevoegd vanaf zowel Antwerpen als Oostende/Brugge.” En de herrie moeten de bewoners er maar bij nemen…

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.