Voetbaluitstapje? VLM vliegt naar Manchester…

Vandaag kopt de Gazet van Antwerpen met: “Ideaal voor een voetbaluitstapje: komende winter vliegt u vanuit Antwerpen naar Manchester“. VLM Airlines voegt komende winter Manchester toe als mogelijke bestemming vanuit Deurne. VLM breidt uit naar de luchthaven van Oostende, met tevens Manchester als eerste bestemming.

Gazet van Antwerpen van 24 april 2018: “VLM Airlines is gebaseerd op de luchthaven van Antwerpen, met momenteel een vijftal bestemmingen. Begin juni komen er daar nog drie bij: Aberdeen, Keulen-Bonn en Rostock. Komende winter volgt ook nog Manchester als nieuwe bestemming. Van oktober 2009 tot september 2012 was Antwerpen al verbonden met Manchester.

Op 1 oktober start de maatschappij ook met operaties vanuit West-Vlaanderen. Het zal de luchthaven van Oostende-Brugge dagelijks verbinden met Manchester. Er wordt niet alleen gemikt op zakenreizigers, maar bijvoorbeeld ook op voetbalsupporters die wedstrijden van Manchester United (met Romelu Lukaku) of Manchester City (Kevin De Bruyne, Vincent Kompany) willen bijwonen.”

Wat vroeger voor zakelijke luchtvaartmaatschappij moest doorgaan, probeert nu met een tot op de enkels afgezakte broek, voetballiefhebbers te versieren om een vlucht te nemen naar Manchester. En dit om zich te vergapen aan voetballers die jaarlijks miljoenen euro verdienen.

Voor de omwonenden van het vliegveld zijn er enkel de lasten, maar geen baten. Arm Vlaanderen, arm Antwerpen. Laten we 11 juli uitroepen tot Vlaamse natuurrampdag, met een minuut stilte om 12u rond de Vlaamse vliegvelden.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.