VLM: 3 nieuwe bestemmingen …

Op 4 juni 2018 start VLM Airlines 3 nieuwe routes op. De vliegmaatschappij zal driemaal per week naar het Schotse Aberdeen vliegen en vijfmaal per week naar de Duitse luchthavens Keulen-Bonn en Rostock. VLM Airlines zal op maandag, woensdag en vrijdag naar Aberdeen vliegen. Op maandag is er een rechtstreekse terugvlucht. Op woensdag en vrijdag maakt de Fokker 50 op de terugweg naar Antwerpen een tussenstop in Birmingham.

De Standaard van dinsdag 3 april 2018: “De maatschappij mikt met de nieuwe route op de olie- en aardgassector. ‘Logisch, want enerzijds is Antwerpen de tweede belangrijkste petrochemische cluster in de wereld, anderzijds worden vanuit Aberdeen, een van de drukste helihavens van Europa, tal van helikoptervluchten uitgevoerd naar offshore boorplatformen in de Noordzee’, zegt commercieel directeur Konstantijn Huys.’

De route via Keulen-Bonn naar Rostock wordt op alle dagen gevlogen, behalve op woensdag en vrijdag. Er wordt benadrukt dat Keulen de vierde grootste stad van Duitsland is, met troeven op zowel historisch, cultureel en academisch vlak. Met de verbinding met Rostock hoopt VLM – ook voor Keulen-Bonn – op zowel zakenreizigers als vakantiegangers.” Naast de drie nieuwe bestemmingen komt het totaal vanuit Deurne op acht, met nog verbindingen op Birmingham, London City, Maribor, München en Zürich.

Laat de subsidies maar rijkelijk vloeien… de omwonenden zullen alweer de dupe worden van dit kortzichtige beleid…

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.