Opnieuw vluchten naar Birmingham

VLM Airlines gaat op maandag 26 maart van start met de al langer aangekondigde verbinding tussen Antwerpen en de Engelse stad Birmingham. Dat deden ze ook al in 2015… Maar dat lees je niet in de kranten… Gazet van Antwerpen van 19 maart 2018: “Op de website van VLM kan je tickets boeken voor vluchten van en naar Birmingham tussen 26 maart en 27 oktober. De route wordt op weekdagen uitgevoerd. “We mikken op een combinatie van zakenreizigers en toeristen”, zegt woordvoerder Yves Panneels. “De vlucht vertrekt om 12.40 uur in Antwerpen en landt omstreeks 13.15 uur. Terugvluchten zijn er telkens om 13.45 uur.”

Tegelijk laat VLM ook weten dat er een verdubbeling komt op de route tussen Antwerpen en de Duitse stad München. “Daar is vraag naar. We worden gecontacteerd door bedrijven, omdat ze er een goed alternatief voor de vlucht van Brussel in zien. Het was een van de bestemmingen die de Kamer van Koophandel in Antwerpen na een bevraging op een verlanglijstje had staan”, vervolgt Panneels.

De ochtendvlucht naar München zal ook vertrekken om 7.05 uur, drie uur vroeger dan voorheen. “Zo komt men om 8.45 uur toe en heeft men een mooie werkdag om om 19.40 uur terug te kunnen vliegen.” De omwonenden zullen hun werkdag moeten starten met wat meer lawaai…

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.