VLM Airlines in de problemen?

Een bijzonder artikel verscheen in Het Laatste Nieuws van dinsdag 13 februari 2018… “Nog geen jaar na de doorstart van VLM Airlines dreigt de luchtvaartmaatschappij al opnieuw te crashen. De vorige maand geopende verbinding tussen Antwerpen en Zürich doet het voorlopig allesbehalve goed.

En erger: de geruchten zwellen aan dat de Chinese investeerders de geldkraan hebben dichtgedraaid. Gisteren heeft de maatschappij twee nieuwe bestemmingen gelanceerd: naar München en Maribor (Slovenië). Dat ging daar gepaard met grote feestelijkheden, waardoor niet alle directieleden in Antwerpen aanwezig konden zijn.

(…) Intussen raakte ook bekend dat de ambitieuze plannen om naar de Chinese technologiemetropool Shenzhen te vliegen, in de koelkast zijn gestopt. Reden: de vereiste vlieglicenties ontbreken nog.”

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.