VLM stunt…

We lezen op de officiële pagina van VLM Airlines: “Er zijn vijf duo tickets te winnen voor onze feestelijke openingsvlucht naar München op maandag 12 februari. Doe snel mee met onze aartsmoeilijke test en misschien win jij wel een Short Break naar München. Probeer snel!

Je vertrekt op maandagochtend 10 na 10 in Deurne na een feestelijk ontbijt en je landt terug in dezelfde avond om 19u10. Ongetwijfeld zeer ecologisch. Om nog maar te zwijgen van al dat belastinggeld dat over de balk wordt gegooid om een aantal idioten aan  te vervoeren…

We lezen ook in Het Laatste Nieuws dat VLM Airlines de opstart van de route Deurne-Birmingham uitstelt tot eind maart, omdat het onderhoud van de motoren van de Fokker-vliegtuigen voor vertraging zorgt. Tegelijk laat VLM weten eind april nog twee nieuwe routes te openen, al zegt het nog niet naar welke bestemmingen. Propaganda, propaganda…

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.