De doorzichtige propaganda voor het Vliegveld Deurne

De woorden vanuit VATUV enkele dagen geleden zijn nog niet koud of daar zijn de met veel poeha aangekondigde bestemmingen vanop het vliegveld van Deurne. Hoe konden we dat weten? Heeft VATUV soms spionnen in de rangen van de luchthavengemeenschap?

In een artikel van 9 januari 2017 van de Gazet van Antwerpen schalt de “filosoof van Deurne” het uit: “Binnenkort ook vanuit Antwerp Airport naar Firenze” . Als je zijn artikel wat van dichterbij bekijkt, kondigt TUI (een beetje de Vlaamse Ryanair) op 15 lijnen vanuit verschillende luchthavens aan waarvan één lijntje vanuit Deurne. Onze dorpsfilosoof van dienst  laat dan uitschijnen alsof dat 247 extra banen met zich mee zal brengen.

Voor wie het dossier écht kent, is het al te doorzichtig.   Voor de meeste Antwerpse politici van de meerderheidspartijen daarentegen… Tja, die hebben het verstand van een pantoffeldiertje, maar ze kunnen het wel goed “zeggen”. Toogplassers verkopen nu eenmaal toogpraat en liggen blijkbaar goed in de markt van kiezers met de herseninhoud van een kip. Een boek als “Mobiliteit – landschap van macht en onmacht van Guy Baeten” (1997!), is vast en zeker niet aan hen besteed.

Duw iedereen maar het vliegtuig op. Lekker vervuilend. “Eigen vakantie met het vliegtuig, eerst!” En laat de omwonenden van het vliegveld Deurne maar stikken in de stank en de rotzooi. 

Maar waarom maken ze van het vliegveld van Deurne niet gewoon een bordeel? Kunnen al die pantoffeldiertjes dan niet aan hun trekken komen? Of dient de luchthaven misschien al als een bordeel, maar mag de goegemeente het nog niet weten? Hypocriet Vlaanderen.

2 ReactiesGeef een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.