Powdair al in moeilijkheden…

Na een paleisrevolutie tegen prins Harm, zit nu ook de  nieuwe luchtvaartmaatschappij Powdair in moeilijkheden. Om geld te besparen schrapt ze een aantal vluchten. De maatschappij wil(de) skivluchten organiseren tussen Deurne en Zwitserland.

VRTNieuws van woensdag 29 november 2017: “Half december wou ze een lijn openen tussen de Antwerpse luchthaven van Deurne en het Zwitserse Sion. Ook naar Londen waren vluchten voorzien. Dat gaat niet door omdat de belangrijkste investeerder zich heeft teruggetrokken.

Tegen 1 december hoopt Powdair alsnog 3,5 miljoen euro bijeen te harken om door te kunnen gaan. Alle vluchten tussen 11 en 17 december vervallen. Ook het lanceringsfeest in de nieuwe overdekte skipiste van Wilrijk vandaag is afgezegd.” Een troost is dat Powdair een virtuele luchtvaartmaatschappij  is (en zal blijven?)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.