VLM vliegt naar Zwitserland…

Na Londen vliegt VLM vanop Deurne nu ook naar Zürich. Dat heeft de vliegtuigmaatschappij vrijdag bekend gemaakt. Luchtvaartnieuws.nl van vrijdag 24 november 2017: “De Zwitserse stad wordt met ingang van 22 januari tien keer per week aangevlogen met een Fokker 50. De lijn tussen Antwerpen en Zürich is volgens VLM Airlines een ‘missing link’ op de Europese luchtvaartkaart. “Als één van ‘s werelds financiële topcentra en een belangrijke handelsplaats voor goud speelt Zürich net als Antwerpen een sleutelrol in de Europese economie.” (…)

Eind oktober startte VLM Airlines al een route van Antwerpen naar London City Airport, die enkele dagen eerder was gestaakt door CityJet. Tussen Antwerpen en Londen vliegt de maatschappij negentien keer per week, eveneens met een vijftigzits Fokker 50.

VLM Airlines ging in de zomer van 2016 failliet, maar maakte dankzij de Nederlandse investeringsmaatschappij SHS Aviation B.V. een doorstart. Onlangs kreeg het bedrijf een Belgische AOC toegekend, nadat eerder al op een Sloveense vergunning werd gevlogen. VLM heeft recentelijk ook enkele Airbus A320’s van Thomas Cook Airlines Belgium overgenomen.”

Wie schreef ook weer “La Suisse lave le plus blanc”? Niet dat we iemand van witwas of vastgoedoperaties willen beschuldigen… En als deze lijn binnen het jaar wordt opgedoekt, zal dit ook zo uitgebreid aan bod komen in de pers? Intussen kan je met de opgedoekte lijnen een “rozenkrans”. lezen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.