Toestroom Nederlandse passagiers verwacht op Deurne

Het vliegveld van Deurne denkt aan meer passagiers, nu de Nederlandse regering speelt met de herinvoering van een tickettaks. “De beste luchthaven van Zuid-Nederland ligt volgens mij in Antwerpen”, aldus topman Marcel Buelens. Na Antwerp  Brussels-North Airport een Breda-Zuid?

Luchtvaartnieuws.nl van vrijdag 13 oktober 2017: “De bescheiden regionale luchthaven behoort, net als Brussels Airport en Düsseldorf Airport, tot de meest voor de hand liggende uitwijkmogelijkheden voor Nederlanders die niet van plan zijn de gewraakte heffing op vliegtickets te betalen. (…)

“Als de vliegprijzen bij onze noorderburen gaan stijgen, wordt het aanbod vanaf de Vlaamse luchthavens nog interessanter. Onze tarieven zijn laag, de bereikbaarheid perfect en de luchthavenbeleving is hier, dankzij ons personeel, onze recente facelift en uitbreiding van faciliteiten, ideaal voor het aantrekken van nog grotere aantallen passagiers, zowel binnen- als buiten de landsgrenzen”, aldus Buelens.

Vanaf Antwerpen Airport vertrekken vakantievluchten van TUI naar negen bestemmingen. Daarnaast zijn er lijnvluchten naar Londen en sneeuwbestemmingen Sion en Innsbruck.” Als dat maar goed komt…

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.