VLM neemt lijn naar Londen over…

Vreemde wending in de doorstart van de verbinding tussen het Antwerpse vliegveld en dat van London City: de overnemer van VLM begint eraan op maandag 30 oktober… Gazet van Antwerpen van vrijdag 6 oktober 2017: “VLM Airlines gaat de verbinding van Antwerpen naar London City eind oktober opnieuw opstarten. Daarmee komt er een opvolger voor de verbinding die CityJet net voordien stopzet. Dat meldt de VRT-nieuwsdienst en wordt bevestigd door de luchtvaartmaatschappij.

(…) De naam van VLM Airlines – nu een Sloveense maatschappij als opvolger van het vorig jaar failliet verklaarde Belgische VLM – deed de afgelopen dagen opnieuw de ronde en het gerucht wordt nu bevestigd. VLM neemt op 30 oktober de verbinding opnieuw op, dus enkele dagen na de stopzetting door CityJet. Opnieuw zouden de gekende Fokker 50-toestellen worden ingezet. Op weekdagen zullen er drie tot vier vluchten worden ingelegd, op zondag twee. De vluchten zullen worden uitgevoerd door een Belgische bemanning.

VLM zal gebruik maken van haar Sloveense vliegvergunning. Op de Belgische vliegvergunning is het nog steeds wachten.

De verbinding tussen Antwerpen en London City lijkt ook bevestigd te worden door een Duitse maatschappij Hanh Air. De bedrijfswebsite toont de verbinding van VLM tussen Antwerpen en London City ook, evenals een verbinding tussen Antwerpen en het Zwitserse Zürich.” Vreemd, erg vreemd. Niet dat het ons verwonderd…

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.