Overname van vluchten Deurne – Londen?

Het vliegveld van Deurne¬†¬†zou een nieuwe luchtvaartmaatschappij gevonden hebben voor de vluchten naar Londen. Cityjet stopt ermee in oktober, dus het wordt een beetje dringend… Gazet van Antwerpen van woensdag 20 september 2017: “Begin september raakte bekend dat City Jet ging stoppen met de vluchten tussen Antwerp Airport en London City.

De Antwerpse luchthaven heeft nu een vervanger gevonden voor City Jet, maar Antwerp Airport wil nog niet zeggen om welke luchtvaartmaatschappij het gaat. De operator zal dat volgende week zelf bekend maken.

Vast staat wel dat de nieuwe maatschappij de vluchten vanaf 29 oktober overneemt van City Jet. Passagiers kunnen dan opnieuw drie keer per dag tussen Antwerpen en Londen vliegen.” Het wordt dus wait and see…

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.