Gestrande reizigers dan toch vertrokken

Het honderdtal reizigers dat gisteren urenlang vergeefs gewacht heeft op het vliegveld van Deurne om naar Barcelona te vertrekken, is vandaag dan toch nog vertrokken, maar dan vanuit Brussel…

Antwerpse Televisie (ATV) van zaterdag 20 mei 2017: “Hun vlucht was normaal gepland voor gisterenmiddag, maar een zwaar technisch probleem gooide roet in het eten. De reizigers moesten urenlang wachten en kregen ook nauwelijks of geen informatie. Uiteindelijk kregen ze dan toch te horen dat het vliegtuig gisteren niet meer zou vertrekken.

Operator TUI zorgde voor alle gestrande reizigers voor een overnachting in het hotel en bracht hen vanmorgen ook met bussen naar Zaventem. De reizigers krijgen ook een schadevergoeding van 250 euro.” Probleem in Deurne en Zaventem mag het oplossen… De zoveelste steek die de luchthaven laat vallen…

1 CommentaarGeef een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.