Honderd reizigers vast op vliegveld Deurne

Op het vliegveld van Deurne heeft een honderdtal reizigers uren vergeefs gewacht op een vlucht naar Barcelona. Die vlucht moest normaal opstijgen om half twee maar was zeven uur later nog steeds niet weg. Het is vooral het gebrek aan communicatie vanuit operator TUI dat de aanwezige reizigers erg hoog zit.

Het Nieuwsblad van vrijdag 19 mei 2017: “We krijgen geen uitleg, er is geen crew te bespeuren”, vertelde een Nederlandse man die voor een vrijgezellenfeest naar Barcelona wilde vertrekken. “Eerst bleek dat het vliegtuig vanuit Barcelona vertraagd was, dan zouden er problemen met onderdelen geweest zijn en nu zegt het personeel van de luchthaven dat de vlucht geannuleerd wordt. Maar van TUI krijgen we niemand te zien. Niemand biedt ons een oplossing aan.” (…)

De vertraging en uiteindelijk ook annulering van de vlucht werden volgens TUI veroorzaakt door ‘een zwaar technisch probleem’. “Dit gaat over een uiterst zeldzame monstervertraging, net omdat het zo moeilijk was om een oplossing te vinden”, zegt Demeyere.

Of de vlucht morgen zal vertrekken en of dat vanuit Antwerpen zal zijn is voorlopig nog niet duidelijk. “Daar wordt nog volop aan gewerkt.”

Met de mensen sollen heet dat. Bedankt TUI!!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.