Skivluchten vanuit Deurne

Vanaf midden december zullen er vanop de luchthaven Deurne 4 maal per week vluchten vertrekken naar de Zwitserse stad Sion. Dat heeft PowdAir donderdag bekendgemaakt. De nieuwe maatschappij mikt op de wintersporters.

Gazet van Antwerpen van donderdag 11 mei 2017: “PowdAir belooft vluchten op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag vanop Antwerp Airport. Het is nog niet duidelijk welk toestel de maatschappij zal inzetten. (…)

De maatschappij zal komende winter Sion verbinden met in totaal acht buitenlandse luchthavens. Behalve om Antwerpen gaat het om Hamburg in Duitsland en de Britse bestemmingen London Luton, London Southend, Southampton, Bristol, Manchester en Edinburgh.

Een ticket zou gemiddeld 140 pond (166 euro) kosten voor een enkele vlucht, belooft PowdAir. Het vervoer van de ski’s zit in die prijs vervat. De ticketverkoop zou begin juni van start gaan.”

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.