Marcel Buelens, “persoonlijkheid van het jaar”?

Marcel Buelens, CEO luchthavens Antwerpen en Oostende-Brugge, werd verkozen tot ‘persoonlijkheid van het jaar’ op de Nacht van de KMO. Verschillende prijzen werden uitgereikt aan bedrijven en personen die zich vorig jaar verdienstelijk hebben gemaakt.

Het Nieuwsblad van 18 maart 2017: “Freddy Michiels, organisator van de Nacht van de KMO en voorzitter van KMO Promoties is erg tevreden met Marcel Buelens als winnaar van de trofee ‘persoonlijkheid van het jaar’. Hij zegt: ‘deze trofee is een beloning voor Marcel die de voorbije 2 jaren enorme inspanningen heeft geleverd om de luchthaven van Antwerpen te laten heropleven’.

De luchthaven van Antwerpen realiseerde onder leiding van Marcel Buelens een passagiersgroei van 128%, en introduceerde tal van nieuwe bestemmingen. Na de uitreiking zei Buelens: ‘Ik draag deze trofee op aan alle medewerkers van de luchthavens van Antwerpen en Oostende, die zich dag en nacht inzetten en meebouwen aan de regionale luchthavens van de toekomst’.

Andere genomineerden in de categorie ‘Persoonlijkheid van het jaar’ waren Bart De Smet (Winnaar van het rapport van de CEO), Guillaume Van der Stighelen (De Grungblaavers), Dries Van Noten (Modeontwerper) en Wouter Deprez (Cabaretier).” Een passagiersgroei van 128%? De huid niet verkopen voor de beer geschoten is… We zijn niet vergeten dat vorig jaar Zaventem lam lag door de aanslagen. Uitverkoper van het jaar zou meer op z’n plaats zijn…

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.