Rechtszaak Buelens opnieuw uitgesteld

Een artikel van onze Oostendse vrienden van WILOO. “Wegens ziekte van een rechter is de correctionele rechtszaak in Charleroi (zie ook 1, 2, 3) tegen luchthaven CEO Marcel Buelens weer uitgesteld. Een andere kamer werd toegewezen.

De zaak blijft aanslepen. Wordt het een verjaring? Merkwaardig is dat in de geheleĀ  Oostendse lokale pers geen woord over deze zaak te vinden is! Hoekandana? Men vindt in de lokale media wel een losgelopen hond maar niks over de beschuldigingen tegen toch wel een directeur van een internationale (k)luchthaven?

WILOO stapt naar de Raad van State

Omdat we ons niet neerleggen bij de besluiten van minister van geen leefmilieu Joke Schauvliege (CD&V) m.b.t. tot de gewijzigde QC-regels en de oefenvluchten (zie…) stapt WILOO naar de Raad van State. Onbehoorlijk bestuur van de minister vonden we. Een deel van onze motivatie vindt u in deze persnota, zie…
Mede dank aan ons sterk gestegen (betalend!) ledenaantal (+50%!) staat de WILOO-strijdkas er nog steeds zeer goed bij en kunnen we blijven opkomen voor de omwonenden en hun woonkwaliteit! Tot de volledige nachtsluiting, ons hoofddoel!”

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.