Jetair breidt volgend jaar uit…

Goed nieuws: we krijgen nog méér vliegtuigen boven ons dak. Gazet van Antwerpen van dinsdag 18 oktober 2016: “Volgend jaar komen er vanop de Antwerpse luchthaven bestemmingen bij voor Tui (Jetair). Het aantal vluchten per week zou daarmee op ongeveer 25 komen. Dat heeft CEO Marcel Buelens gezegd tijdens een ontvangst met rondleiding van een aantal journalisten.

Buelens zei ook dat de oppervlakte van de terminal verdubbeld wordt. Dat zal de bagageafhandeling verbeteren en een vlot vertrek in de hand werken.

Verder wordt onderhandeld met verschillende maatschappijen om vanuit Antwerpen op Engelse, Duitse en Poolse luchthavens te vliegen. Het zou onder meer gaan om Manchester en Birmingham, Berlijn en Warschau.

Over de heropstart van VLM Airlines kon nog niets worden gezegd.” Antwerpen is weer in handen van een monopolist…

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.