Jetairfly schrapt Rome en vliegt naar Murcia…

jetairfly-schrapt-rome-en-vliegt-naar-murciaHet winterseizoen staat voor de deur en dat leidt ook tot wat verschuivingen op het vliegveld van Deurne. Jetairfly schrapt eind van deze maand de vlucht naar Rome, maar legt wel een route in naar het Zuid-Spaanse Murcia.

Het Laatste Nieuws van 12.10.2016: “De eerste negen maanden van het jaar telde Antwerp Airport al 216.988 passagiers. Dat zijn er 37 procent meer dan in dezelfde periode in 2015, met 158.548 reizigers. “Als we het effect van de aanslagen in Zaventem eruit filteren (Deurne beleefde toen enkele zeer drukke weken, red.), dan noteren we een groei van 15 à 20 procent”, zegt Marcel Buelens, topman van uitbater Egis. “Het schrappen van Rome hoeft overigens niet definitief te zijn. Murcia is ‘s winters voor Jetairfly een aantrekkelijker alternatief dan Rome. Het zomerprogramma voor 2017 is nog niet bekend.”

Zuid-Frankrijk
Buelens zou in de toekomst nog graag enkele bestemmingen naar het zuiden van Frankrijk aanvliegen, zoals Nice of Marseille. “Maar de eerstkomende maanden zitten er voorlopig geen nieuwe routes in de pijplijn.” Zou het dan toch niet zo goed gaan op de luchthaven (ondanks de enorme subsidies).

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.