Oostende: Jetair schadelijk voor de gezondheid

weekend_nachtrust_verstoring_jetair_17sep16Een artikel van onze Oostendse vrienden WILOO. Website WILOO van zaterdag 17 september 2016: “Wat Jetairfly (TUI) op andere luchthavens (Antwerpen, Charleroi) niet mag doen, doet ze in Oostende, nachtvluchten boven woonwijken!

Afgelopen nacht waren er weer eens twee knallen (om 23u40 en 2u27 LT) in de slaapkamers van veel omwonenden. En dit tijdens een weekend, zie figuur.

Jetair nachtvluchten verknallen wel vaker de nachtrust en bijgevolg ook de gezondheid van velen. Het bedrijf zet daarbij niet altijd de modernste toestellen in, vaak zijn het ingehuurde oudere versies 737’s (G-RAJG, …)!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.