Groen op zoek naar nieuwe invulling voor luchthaven

Groen op zoek naar nieuwe invulling voor luchthavenDe partij Groen trekt de straat op om op zoek te gaan naar een nieuwe invulling voor het vliegveld van Deurne. Het Nieuwsblad van vrijdag 17 juni 2016: “Groen trekt de komende maanden de straat op om samen met de bewoners van Deurne, Berchem, Borgerhout, Borsbeek, Boechout en Mortsel op zoek te gaan naar een nieuwe invulling voor de luchthaven van Deurne.

“Als de luchthaven verdwijnt, ontstaat er 80 hectare nieuwe ruimte. Daar is plaats voor groen en recreatie, maar ook voor een nieuwe woonzone en een bedrijventerrein dat nieuwe jobs genereert”, zegt Ingrid Pira van Groen.

Groen gaat 34.000 affiches verspreiden in Deurne en in de gemeenten rond de luchthaven. De partij wil de bewoners bevragen over hoe zij de vrijgekomen ruimte zouden invullen. In oktober wordt de bevraging afgerond en op basis daarvan gaat Groen een voorstel doen over de ontwikkeling van de ruimte.”

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.