Oostende: oefenvluchten tijdens blokperiode!

Wiloo Oostende nieuwEen bericht van onze vrienden van WILOO Oostende. “Thomas Cook Airlines is vandaag niet te beroerd om tijdens een blokperiode te komen oefenen¬†boven Oostende met een A320. Dit terwijl er perfecte luchthavens in de buurt zijn waar niemand gestoord wordt!

Bijvoorbeeld in Vatry (Fr), een veel betere locatie voor dit soort activiteiten.¬† De sector veegt weer eens zijn voeten aan het milieu… Ultra fijn stof, lawaai nabij een woonzone, het zal hun een zorg wezen. We nemen Thomas Cook mee in ons voorliggend beroep bij de minister tegen de zo goed als onbeperkte mogelijkheden in Oostende om te trainen met grote toestellen.”

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.