Runway Run op de startbaan…

Startbaan runHet vliegveld van Deurne zal volgend jaar op de eerste dag een ‘Runway Run’ organiseren op de startbaan. Dit ‘evenement’ wil men jaarlijks wil organiseren…

De luchthaven is sowieso op 1 januari gesloten. Het mag niet veel kosten en enige promotie kan het vliegveld wel gebruiken. Lopers zullen kunnen kiezen tussen een loopafstand van 5, 10, 15, 20 of 25 kilometer. Als dat niet mooi is…

Deurne TV van maandag 16 mei 2016: “Volgens Antwerp Airport CEO Marcel Buelens is het de eerste keer dat een Europese luchthaven een echte loopwedstrijd op een landingsbaan organiseert. “Deze Runway Run is uniek en ik ben van plan om er een jaarlijkse traditie van te maken.” zegt Buelens aan Deurne TV.

Misschien kan CEO Marcel Buelens eens enkele extra meetpunten regelen om de vervuiling in kaart te brengen. Het vliegveld omvormen tot een groot natuur- en sportterrein is misschien wel een ideetje…

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.