VLM Airlines in de problemen

Vizion Air krijgt VLM-fokker erbijDe 24 jaar oude luchtvaartmaatschappij VLM Airlines staat het water aan de lippen na een dramatisch verlies in 2015. Dat bericht De Tijd. Een goed ingelichte bron heeft het over 13,5 miljoen euro, waardoor het eigen vermogen volledig is opgesoupeerd!

Het Nieuwsblad van donderdag 7 april 2016: “Dat bericht De Tijd donderdagavond op zijn website. Een goed ingelichte bron heeft het volgens de krant over 13,5 miljoen euro, waardoor het eigen vermogen volledig is opgesoupeerd. Voorzitter Arthur White wil dat cijfer niet bevestigen, maar spreekt wel van “een aanzienlijk verlies”.

Volgens de krant kreeg het personeel – volgens verschillende oudgedienden – voor het eerst in het bestaan van VLM Airlines zijn loon niet op tijd uitbetaald, dat van maart in dit geval. Begin deze week stond het dan toch op de rekening van de nog 160 werknemers, de helft minder dan twee jaar geleden, maar dat heeft bloed, zweet en tranen gekost, klinkt het.”

Met VLM weg, mogen we nog méér charters verwachten… en méér lawaai…

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.