Vizion Air krijgt VLM-fokker erbij

Vizion Air krijgt VLM-fokker erbijHet Belgische charterbedrijf Vizion Air voegt een tweede Fokker 50 toe aan haar vloot. De toestellen, die worden gevlogen door VLM Airlines, worden gestationeerd op de Antwerpse luchthaven. Luchtvaartnieuws.nl van 29 januari 2016: “Vizion Air voert vluchten uit voor bedrijven, groepen, touroperators en andere partijen die maatwerk vervoer nodig hebben.

De tweede Fokker 50, met registratie OO-VLF, wordt binnenkort in de kleuren van Vizion Air gespoten. Naast de Fokker-vloot zet Vizion Air ook regelmatig vliegtuigen van derden in. Er wordt zelfs gekeken naar een Boeing 737. “Momenteel zijn we in gesprek om eind 2016 een 737 in onze vloot op te nemen”, aldus CEO Carl Legein.”

VLM Airlines heeft moeilijkheden en zoekt zijn toekomst elders… Zo heeft VLM Airlines in het Duitse Friedrichshafen een nieuwe basis geopend. Als de Fokkers verdwijnen is er natuurlijk plaats voor grotere vliegtuigen van goedkope luchtvaartmaatschappijen…

1 CommentaarGeef een reactie

  • Er is een update van de dag in Londen. De nieuwprijs van dit toestel bedroeg bij aankoop ongeveer 600 euro per maand en de rest van de week al persen de krant. Het is een beetje een rare mix van idee├źn geweest, maar ik kan me voorstellen dat je het weet. De lastigaards zijn zij die me zo belachelijk veel ander werk bezorgen in de buurt van de luchthaven.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.