Axel Witsel investeert 750.000 euro in luchtvaartbedrijf(je)

18540356_sRode Duivel Axel Witsel wil na zijn voetbalcarrière piloot worden… “Een ambitieus pensioenplan” volgens het Laatse Nieuws van 11 januari 2016. “De speler van Zenit Sint-Petersburg stortte een jaar geleden 750.000 euro in LindSky Aviation en kreeg daarvoor één derde van de aandelen in ruil.

“Ik geef ze echter niet ‘zomaar’ wat geld”, verzekert Witsel wanneer hij samen met Khaldi zijn bedrijf voorstelt. “Het is de bedoeling dat ik na mijn carrière als voetballer klaar ben om LindSky te leiden. Op dit moment zegt het mij weinig om later trainer te worden. Of makelaar. Ik wil hier bedrijfsleider worden.”

“Laatst zag ik nog een artikel: ’60 procent van de voetballers uit de Premier League zijn vijf jaar na hun carrière bankroet.’ Dat wil ik vermijden.” Op het vliegveld van Deurne investeren en NIET de fles gaan… Il faut le faire!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.