Krijgsbaantunnel open voor verkeer

Na de plechtige opening vorige week zondag werd de nagelnieuwe Krijgsbaantunnel tussen Mortsel en Borsbeek nu ook geopend voor alle verkeer. Oef zouden we zeggen… Gazet van Antwerpen van 15 december 2015: “Maandagavond rond 22u, enkele uren later dan gepland, konden de eerste wagens door de tunnelkokers rijden.

“Het was de bedoeling om de tunnel om 13.30u open te stellen, maar een laatste brandweerinspectie liep wat uit”, zegt Jef Schoenmaekers van het Agentschap Wegen en Verkeer. “We hebben dan beslist om te wachten tot na de avondspits om de omwisseling zo vlot mogelijk te laten verlopen.” Het verkeer aan de luchthaven van Deurne reed dinsdag vlotter dan anders. De tunnel heeft zijn effect dus niet gemist.” Euh… en het kostenplaatje dan…?!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.