Vliegtuig kan niet landen in Deurne … (2de keer)

Vlucht wijkt uitOp het vliegveld van Deurne kon dinsdag 24/11 een passagiersvliegtuig van Jetair niet landen door de wind. Het Nieuwsblad van 24 november 2015: “Opvallend genoeg deed zich 9 dagen geleden hetzelfde fenomeen voor.┬áBeide Jetair-vluchten uit Spanje probeerden wel te landen, maar merkten dat het niet ging door de wind, waarna ze terug moesten stijgen. Daardoor vlogen ze bijzonder laag over woonwijken, tot schrik van de bewoners.”

Bericht stond ook op ATV (met video): “Opvallend genoeg deed zich 9 dagen geleden hetzelfde fenomeen voor. Beide Jetair-vluchten uit Spanje probeerden wel te landen, maar merkten dat het niet ging door de wind, waarna ze terug moesten stijgen. Daardoor vlogen ze bijzonder laag over woonwijken, tot schrik van de bewoners. Wij zochten een expert op.” Niet gevaarlijk, want daar zijn procedures voor…” Op Deurne…?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.