Vlieghaven Deurne krijgt evenementenhal

Vlieghaven Deurne krijgt evenementenhalEr komt een evenementenhal op de Antwerpse luchthaven. Gazet van Antwerpen van 28 okotober 2015: “Het cargogebouw van de voormalige luchtvaartmaatschappij Sabena komt begin januari leeg te staan”, zegt Marcel Buelens, algemeen directeur van Egis, de maatschappij die de luchthaven uitbaat.

“Bpost stopt er dan met zijn activiteiten. Wij willen dit gebouw ombouwen tot een evenementenhal, waar bijvoorbeeld modeshows, congressen en recepties kunnen plaatsvinden. In die evenementenhal zal plaats zijn voor tweehonderd √† driehonderd personen.

We gaan nu op zoek naar een evenementenbureau die de hal wil uitbaten”, zegt Marcel Buelens. Het kleinere gebouw naast de toekomstige evenementenhal wordt binnenkort afgebroken.” Voor de omwonenden weer eens extra overlast. Want zo’n “evenementenhal” is natuurlijk niet enkel tijdens de daguren open… Om van de parkeeroverlast maar niet te spreken.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.