Jetairfly pakt uit met negen nieuwe bestemmingen

Luchtvaartmaatschappij Jetairfly zet haar beoogde groeistrategie kracht bij met negen nieuwe bestemmingen in de zomer van 2016! De meeste zijn bestemd voor de regionale luchthavens van Oostende en Deurne. De expansie zou ook gepaard gaan met nieuwe jobs… Dat maakte Jetairfly vandaag bekend in Oostende.

De Morgen van woensdag 28 oktober 2015: “Oostende krijgt vier nieuwe bestemmingen. Rome was al langer geweten. De eerste vlucht staat komend zaterdag al op het programma. Vanaf volgende zomer zal het ook mogelijk zijn om vanuit de badstad te vliegen naar het Franse Nice en de Bulgaarse steden Burgas en Varna. Die laatste twee vervangen het Tunesische Djerba. Daar geldt na de aanslag in het voorjaar noch steeds een negatief reisadvies, dus die lijn wordt voorlopig geschrapt. (…)

Antwerpen krijgt er het Spaanse
en het Kroatische Split, ook al als alternatief voor Djerba, bij. Ook hier staat Rome al vanaf volgend weekend op het vluchtschema. Daardoor biedt Jetairfly nu negen in plaats van zes bestemmingen aan.

“We geloven sterk in de kracht van de regionale luchthavens en willen daar zeker blijven op inzetten. We willen met de nieuwe bestemmingen tegemoet komen aan alle soorten vakantiegangers”, aldus communicatiemanager Hans Vanhaelemeesch.” Voor volgend jaar zal de overlast alleen maar toenemen…

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.