Weer reeks klachten tegen luchthaven

Aircraft noiseEr bereikten ons weer een reeks klachten van omwonenden van het Antwerpse vliegveld. We geven er u een… “Mijn naam is Nora VW, ik woon in de gemeente Mortsel, en wens klacht neer te leggen over de groeiende overlast van de luchthaven van Deurne.

Sinds april 2015 vliegen er steeds meer en luidere vliegtuigen over ons huis en onze wijk, en dit veroorzaakt hinder van enorm veel lawaai, alsook van sterke kerosine geur. Zelfs in die mate dat we niet meer in de tuin kunnen blijven zitten en naar binnen moeten gaan om niet te vergassen!!! Deze situatie is niet houdbaar! Dit is vragen om gezondheidsproblemen!

Bij deze wens ik te weten hoe de overheid deze overlast gaat terugschroeven, en wanneer we dit mogen verwachten. Bij uitblijven van maatregelen om de vliegtuigoverlast en de vervuilende gevolgen ervan terug te dringen, zal ik deze boodschap verspreiden, en zal het mijn kiesgedrag bij de volgende verkiezingen beïnvloeden.” Het klachtenformulier vind je hier.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.