Borsbeek: Gespreksavond over uitbreiding luchthaven

Borsbeek - Gespreksavond over uitbreiding luchthavenGroen Borsbeek organiseert een gespreksavond over de ontwikkeling van de luchthaven van Deurne en de invloed ervan op de omwonenden. ”De luchthaven van Deurne breidt volop uit. De luchthaven wil de komende jaren groeien richting 650.000 passagiers per jaar (of een 60-tal vluchten per dag).

Groen Borsbeek organiseert een gespreksavond waarop 2 topsprekers u alles vertellen over de ontwikkeling van de luchthaven van Deurne en de invloed ervan op de omwonenden. Naast een overzicht van de plannen voor de uitbreiding van de luchthaven wordt er ook aandacht besteed aan de gevolgen van de ontwikkeling van luchthavens op de menselijke gezondheid.
Iedereen is welkom!

Donderdag 24 september 2015, 20u30. Zaal Den Jacob, Jan Goovaersstraat 33.” Zie ook het artikel in het Nieuwsblad

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.