Luchthaven Deurne: klacht ernstige geluidshinder

Opnieuw een klacht tegen de geluidshinder van de Antwerpse luchthaven… Aan: katleen.pittevils@mow.vlaanderen.beOnderwerp: geluidsoverlast.  “Beste, sinds de uitbreiding van de luchthaven ervaren wij ernstige geluidshinder, heel frequent vliegen er luide, grote vliegtuigen heel laag boven onze buurt.

Van een aanvaardbare situatie vroeger is dit geëvolueerd tot een vaak onleefbare situatie voor ons en onze kinderen, na werktijd zijn er heel veel vluchten kort na elkaar, tot 23h en vaak zelfs later.

Ik verneem graag van jullie wat jullie plannen zijn ivm spreiding van vluchten, en hoe er aan deze overlast gewerkt zal worden. Het lijkt me niet verantwoord dit soort activiteiten te doen boven een dicht bevolkte regio. Dit heeft een grote impact op de leefbaarheid van veel mensen.” JVG Berchem.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.