Bericht op sociale media van stad Antwerpen veroorzaakt deining

Bericht op sociale media van stad Antwerpen veroorzaakt deiningEen promoberichtje van de stad Antwerpen over de luchthaven in Deurne veroorzaakt op sociale media heel wat ophef. ATV van 10 augustus 2015; “Zin in een reisje?” Zo begint het berichtje van de stad antwerpen. De advertentie promoot de luchthaven van Deurne, met een link naar vliegtuigmaatschappij Jetairfly.

Volgens oppositiepartij sp.a is de stad dan ook niet neutraal tegenover privebedrijven, het is volgens hen louter gratis promotie. Maar hier is niets mis mee, klinkt het op het kabinet van burgemeester De Wever. Promoten van ondernemers in Antwerpen moet kunnen, vinden ze.”

“Promoten van een ondernemer moet kunnen”, vindt dit stadsbestuur… Over de promotie van een gezonde stad blijft het oorverdovend stil… (Sofie Blancke)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.