Oostende: Parking 3 ramp voor omwonenden

WILOO Oostende logoEen bericht van onze vrienden van Wiloo (luchthaven Oostende) Het openbaar onderzoek is gestart. Op het stadhuis van Oostende liggen de plannen voor de aanleg van een derde luchthavenparking. Die komt er vlak naast een woonwijk en een kinderspeelplaats op het aangrenzende luchthavenbeton in Raversijde. Veel inwoners van Raversijde wisten van niks. Aangrenzende buren werden niet eens op de hoogte gebracht en moesten het stellen met een bordje aan het eind van Schoolstraat!
Nochtans krijgen ze straks heel wat stank en lawaai te verwerken. Bedenk dat de nieuwe Barcelona- en (veel) Jetairvluchten starten in de zeer vroege en eindigen in de zeer late uurtjes! Weer eens bewijs dat omwonenden een “categorie négligeable” of gewoon“collateral damage” zijn waar geen rekening mee wordt gehouden! Ook komt er een nieuwe afgesloten toegangsweg langs het laatste huis in de Schoolstraat en de speelplaats.

WILOO roept  de omwonenden op om bezwaar aan te tekenen. Dit kan nog tot 10 juli ’15. We willen ze ook (financieel en met raadsman steunen bij procedures (tot en met de Raad van State)! We zullen ze hierover individueel informeren.
Schijnbaar zijn de werken tijdens het openbaar onderzoek reeds gestart (1) (2)!? Wordt onderzocht.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.