Spitfire boven Deurne…

Spitfire boven DeurneGisteren, 27 mei 2015, deed zich dus een stroompanne voor die Belgocontrol platlegde en daardoor ook vrijwel alle activiteiten op het nu toch zo druk-drukke vliegveld… Het was te verwachten dat van zodra die kat van huis was, er door iemand zou misbruik worden gemaakt van de luchthaven-infrastructuur om hun “liefhebberij” nog eens rap in de praktijk te brengen.

In de namiddag draaide namelijk een van hun (aldaar gestationeerde ?) en opgekalefaterde W.O. II- gevechtsvliegtuigen, van het geronk en het profiel af te leiden; een Spitfire ; gedurende bijna een uur lang, grote rondjes omheen het vliegveld.

Het is de laatste maanden en weken wel te voelen dat het nieuwe politieke beleid, dat onlangs het licht op groen heeft gezet voor de toeristencharters, ook heel toegeeflijk is geworden voor het elitaire clubje vliegtuigfreaks op Deurne. Moet er weer eerst een ongeval gebeuren met zo’n oude bak?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.