Toegenomen geluidshinder luchthaven Deurne

Meer vliegtuigen – zie onze vorige berichten – betekent ook meer hinder… We kregen via de website (pagina met klacht over lawaaihinder) een klacht binnen. Het gaat over iemand uit Wilrijk! De klacht: “Sinds de Paasvakantie worden we tot in Wilrijk opgeschrikt door de nieuwe opstijgende vluchten uit Deurne.

God mag weten hoe erg het is voor omwonenden. het opstijg-pad gaat netjes over het Middelheim-ziekenhuis en het -park, waar rust en vree definitief verleden tijd zijn.¬†Graag wens ik mijn steentje bij te dragen...” Meer vliegtuigen, grotere vliegtuigen (jets!) en meer passagiers… zienhier het recept voor een milieuramp! Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.